Skip to main content

De eerste editie van Adventure Street brengt avontuur en outdoor lifestyle samen op de site van BMW Brussels. Een 8 meter hoge klimmuur, een klimrots, slackline demo's, een fietstocht van 40 km door en rond Brussel op verharde en onverharde wegen, moto demo's, testritten met de nieuwste BMW modellen (waaronder het volledige elektrische en plug-in hybride gamma), een fiets- en babyracerparcours voor kids, workshops en advies van outdoorspecialisten, een als urban trail opgevatte fietstocht die je langs alle hoeken van de uitgestrekte site brengt (met het dak als letterlijk hoogtepunt), een DJ-set van verschillende DJ's waaronder Trish. Kortom, adrenaline en inspiratie voor jong en jong van geest. Op adem komen kan op het Helinox terras of aan één van de foodtrucks.

Het prestigieuze Banff Mountain Film Festival, waarvan BMW Brussels sinds een aantal jaren partner is, en Lecomte Alpirando - al sinds 1954 de referentie op het vlak van outdoor materiaal in Brussel - stonden ze mee aan de wieg van Adventure Street. 

De lijst van partners die tijdens het event zorgen voor experiences, workshops of praktisch advies is trouwens lang: Lecomte Alpirando, Banff Mountain Film Festival, Petzl, Klean Kanteen, Care Plus, Nordisk, Waka Waka, Helinox, Terres d'Aventure, Stone Age, Be Slack, KBF, PedalBXL, BMW Brussels, BMW Brussels Motorrad, BackTrail, DriveNow/ShareNow, Voka, Cercle de Lorraine, Jeux d'Hiver, ... 

Mis niets, schrijf u meteen in, en noteer 28 september in je agenda!

Details

Begin: 28 september 2019
11:00
Einde: 28 september 2019
17:00
BMW Brussels

BMW Brussels Evere, Chaussée de Louvain, Brussels, Belgium

Leuvensesteenweg 864
1140 Brussel
België

Partners

Banff Mountain Film Festival Belgium Luxembourg

Lecomte Alpirando

BMW Brussels Motorrad

Terres d'Aventure

Nordisk

Waka Waka

Stone Age

Jeux d'Hiver

DriveNow/ShareNow

Cercle de Lorraine

Voka Metropolitan